over Bosscover

Waterdichting met toebehoren voor dak, gevel en vijver

Over ons

Over ons

Eigen materialen en een volledig aanbod

Met BossCover brengt Mawipex eigen materialen op de markt voor de waterdichting van daken, gevels en vijvers. Ook alle accessoires die een succesvolle afwerking mogelijk maken behoren tot het aanbod.

Materialen, advies en opleiding

Mawipex is de professionele partner voor de bouwmaterialenhandel en professionals. Een technisch-commercieel team helpt met advies, calculatie van materiaalhoeveelheden en technische ondersteuning. Mawipex draagt via opleidingen en technische advies bij aan de professionalisering van zijn klanten.

Leer Mawipex beter kennen
Onderdeel van grote groep

Sedert 2012 is Mawipex onderdeel van het snelgroeiende familiebedrijf Tectum Group. Tectum Group bestaat enerzijds uit een uitvoerende tak die daken, gevels, balustrades en valbeveiliging plaatst. Anderzijds verdeelt de groep dak- en gevelmaterialen aan professionals. Het is onder die tak dat Mawipex geïntegreerd is in Tectum Group.

Ondersteund door moederbedrijf

Het bedrijf functioneert als zelfstandige eenheid en kan toch genieten van de professionele ondersteuning van de groep. Met meer dan 425 medewerkers en een jaarlijkse omzet van 185 miljoen euro is Tectum Group actief in België, Nederland en Polen.

Lees meer over Tectum Group
Kijk Daar! Bosscover!

Het BossCover aanbod, gemakkelijk te herkennen in de handel

Contacteer ons voor meer info