Perfectie zit in de details

BossCover EPDM-toebehoren

Voor zowel nieuwbouwprojecten als renovaties van bestaande daken is het van vitaal belang om te investeren in superieure materialen die absolute waterdichtheid garanderen. Als eerste verdedigingslinie tegen de elementen moet het dak bestand zijn tegen zelfs de meest extreme weersomstandigheden, ook op lange termijn. We begrijpen de complexiteit en uitdagingen van dakbedekking en streven we ernaar om niet alleen producten van topkwaliteit te leveren, maar daarnaast ook om uitgebreide ondersteuning te bieden die aansluit op de behoeften van moderne bouwprojecten.

Vele professionals kiezen voor EPDM-dakfolie, maar de accessoires en toebehoren spelen een even grote rol in de kwaliteit van het resultaat. Net daarom bieden we een uitgebreid assortiment hoogwaardige accessoires die speciaal zijn ontworpen om de kwaliteit en betrouwbaarheid van uw dak te verbeteren. Van primers en lijmen tot tapes en andere essentiële toebehoren, al onze producten zijn zorgvuldig geselecteerd om u te helpen bij elke stap van het dakbedekkingsproces.

bekijk de volledige brochure
bosscover green
bosscover lijm

Lijmen & primer

Van platte daken tot gevelbekleding en vijvers, EPDM-membranen hebben zich gevestigd als een veelzijdige keuze voor waterdichte afdichtingen in verschillende gebieden van de bouwsector.

En in het hart van deze waterdichte systemen liggen de lijmverbindingen die de kracht en integriteit van het gehele systeem waarborgen.

Download de technische fiches

Tapes

Of het nu gaat om het afdichten van naden, repareren van beschadigingen of versterken van verbindingen, EPDM-tapes spelen een cruciale rol bij het handhaven van de waterdichte integriteit van gebouwen en structuren.

Deze flexibele en veelzijdige tapes bieden een efficiënte en kosteneffectieve oplossing voor het aanpakken van diverse uitdagingen elk EPDM-waterdichtingsproject.

Download de technische fiches
bosscover tapes
bosscover toebehoren

Toebehoren

Het zijn de kleine details en toebehoren die het verschil maken tussen een constructie en een kwalitatief dak.

Van praktische hulpmiddelen zoals steel strips en siliconenkits tot specifieke producten zoals lijmreinigers en beschermende daktegels, we streven ernaar om u te voorzien van de kennis en inzichten die nodig zijn om met vertrouwen te werken aan uw EPDM-projecten.

Download de technische fiches
Kijk Daar! Bosscover!

Het BossCover aanbod, gemakkelijk te herkennen in de handel

Contacteer ons voor meer info