ALLES VOOR GEVEL EN BOUWVOET

BossCover Façade Systeem

Maak gevel en muur wind- en waterdicht met BossCover Façade. BossCover Façade is een rubberfoliesysteem afgeleid van een ATG gekeurd waterdichtingssysteem voor ramen, deuren en bouwvoeten.

Krijg advies van een expert
bosscover green
Toebehoren MAKEN HET COMPLEET

Een gevel wind- en waterdicht maken

EPDM Seal

BossCover EPDM Seal is een hoogwaardige, neutrale, elastische één-component voegkit op basis van silaan polymeren die zeer snel huid vormt. Het product geeft een zeer goede hechting op vele materialen en is blijvend elastisch na uitharding.  

>> Download technische fiche
Spraybond

BossCover Spraybond is een tweezijdig aan te brengen contactlijm, speciaal ontwikkeld voor de dakdekkersbranche voor het verlijmen van de meeste BossCover EPDM dakmembranen en gevliesde kunststof daksystemen op de meest gangbare ondergronden. Het geeft een uitzonderlijk krachtige hechting op vele materialen zoals hout, beton, metaal, alu-gecacheerde en bitumen gecacheerde isolatieplaten, etc. Verwerking is mogelijk met een borstel, een vachtroller én d.m.v. een drukvat met aansluiting op een compressor.

>> Download technische fiche
Spraybond+

BossCover Spraybond Plus is een hittebestendige contactlijm, speciaal ontwikkeld voor de dakdekkersbranche voor het verlijmen van diverse soorten EPDM op alle ondergronden. Het geeft een uitzonderlijk krachtige hechting op vele materialen zoals hout, beton, metaal, alu-gecacheerde en bitumen gecacheerde isolatieplaten, etc. Verwerking is mogelijk zonder aansluiting op een compressor met een bij het systeem leverbaar professioneel spuitpistool. Het is daarmee een ideale oplossing voor het werken op locatie of op plaatsen waar geen persluchtaansluiting aanwezig is.

>> Download technische fiche
EPDM Primer

BossCover Primer is een op polymeerbasis rubber gebaseerde hechtprimer. Deze formule met hoge viscositeit bevordert een uniforme dekking op zowel horizontale als verticale ondergronden.

>> Download technische fiche
Tapes

BossCover heeft een uitgebreid assortiment aan tapes die ideaal zijn voor het afdichten van allerlei dakdetails. Wat elke tape gemeenschappelijk heeft? Lange levensduur, geschikt voor een groot aantal afdichtingstoepassingen, verbeterde veiligheid, bespaart tijd en werk en geschikt voor toepassingen op het gebied van dakbedekking.

>> Download technische fiche