ALLES VOOR EEN WATERPARTIJ

Leg een waterpartij aan met BossCover Pond

Geniet dankzij de vijverfolie van BossCover Pond van een rustgevende vijverpartij, een moderne zwemvijver, een industrieel waterbekken of een spaarbekken voor opslag van regenwater.

Krijg advies van een expert
Zo kan het ook!

Een zwemvijver of andere waterpartij zelf aanleggen?

Binnen het BossCover Pond gamma zijn alle materialen te vinden om zelf een waterpartij aan te leggen. Van folie tot lijmen en andere toebehoren. Onze handige gids om zelf aan de slag te gaan, is al een goede start!

Download de brochure
Enkele pluspunten

Voordelen van de BossCover epdm vijverfolie

Veilig en milieuvriendelijk

Veilig voor mens, dier en plant. Geschikt om drinkwater op te slaan.

Eenvoudig te plaatsen

300% elastisch. Onderhoudsarm en eenvoudig te plaatsen in alle mogelijke vormen

Bestand tegen weersinvloeden

Wortelvast en bestand tegen UV en ozon

Lange levensduur en garantie

Gemiddelde levensduur van 40 jaar en 10 jaar productgarantie op de folie.

Als het wat technischer mag...

Specificaties van de epdm vijverfolie

Tip voor het opmeten van de waterpartij:
L= lengte + 2x diepste punt + 2x randafwerking
B= breedte + 2x diepste punt + 2x randafwerking

Contacteer ons
Toebehoren MAKEN HET COMPLEET

Een waterpartij waterdicht maken

EPDM Vijverfolie

De BossCover Pond EPDM vijverfolie is een volledig gevulkaniseerde waterdichtingsmembraan gemaakt van rubber op basis van ethyleen propyleen dieen terpolymeer. Het EPDMmembraan bestaat uit twee dunne vellen, de som van de twee vellen is gelijk aan de dikte van het eindproduct. Het is verkrijgbaar in membranen van verschillende afmetingen. Afhankelijk van de afmetingen van de folie kan het oppervlak van de waterdichting naadloos zijn. In andere situaties kunnen naden worden gemaakt met behulp van zelfklevende tapes.

>> Download technische fiche
Spraybond

BossCover Spraybond is een tweezijdig aan te brengen contactlijm, speciaal ontwikkeld voor de dakdekkersbranche voor het verlijmen van de meeste BossCover EPDM dakmembranen en gevliesde kunststof daksystemen op de meest gangbare ondergronden. Het geeft een uitzonderlijk krachtige hechting op vele materialen zoals hout, beton, metaal, alu-gecacheerde en bitumen gecacheerde isolatieplaten, etc. Verwerking is mogelijk met een borstel, een vachtroller én d.m.v. een drukvat met aansluiting op een compressor.

>> Download technische fiche
Spraybond+

BossCover Spraybond Plus is een hittebestendige contactlijm, speciaal ontwikkeld voor de dakdekkersbranche voor het verlijmen van diverse soorten EPDM op alle ondergronden. Het geeft een uitzonderlijk krachtige hechting op vele materialen zoals hout, beton, metaal, alu-gecacheerde en bitumen gecacheerde isolatieplaten, etc. Verwerking is mogelijk zonder aansluiting op een compressor met een bij het systeem leverbaar professioneel spuitpistool. Het is daarmee een ideale oplossing voor het werken op locatie of op plaatsen waar geen persluchtaansluiting aanwezig is.

>> Download technische fiche
EPDM Primer

BossCover Primer is een op polymeerbasis rubber gebaseerde hechtprimer. Deze formule met hoge viscositeit bevordert een uniforme dekking op zowel horizontale als verticale ondergronden.

>> Download technische fiche
Tapes

BossCover heeft een uitgebreid assortiment aan tapes die ideaal zijn voor het afdichten van allerlei dakdetails. Wat elke tape gemeenschappelijk heeft? Lange levensduur, geschikt voor een groot aantal afdichtingstoepassingen, verbeterde veiligheid, bespaart tijd en werk en geschikt voor toepassingen op het gebied van dakbedekking.

>> Download technische fiches
Polyester onderdoek

Een polyester onderdoek ter bescherming van jouw vijverfolie. Wanneer je waterpartij een ruwe of scherpe ondergrond heeft, adviseren wij om eerst een beschermdoek te plaatsen onder de vijverfolie. Door de hoge dichtheid van de wand- en bodemvilt kunnen scherpe delen jouw folie niet beschadigen.