Enkel verkrijgbaar in nederland

BossCover APP dakrollen

BossCover APP 470K14 en 470K24 zijn hoogwaardige, bitumineuze dakbedekkingen die uit plastomeerbitumen zijn samengesteld, versterkt met een polyester composiet wapening. Dit membraan is ontworpen om te fungeren als de toplaag in zowel één- als meerlaagse dakafdichtingssystemen. De bovenzijde is voorzien van een laag zand, terwijl de onderzijde is uitgerust met een wegbrandfolie voor gemakkelijke installatie.

De BossCover APP 460P60 daarentegen is een éénzijdig membraan dat uit plastomeerbitumen is samengesteld, versterkt meteen niet geweven polyestervlies wapening. Dit membraan is ontworpen om te fungeren als de onderlaag in een meerlaagse dakafdichtingssystemen. De bovenzijde eveneens afgewerkt met een wegbrandfolie voor gemakkelijke installatie.

Krijg advies van een expert
Flexibel en betrouwbaar

Veelzijdige afdichting
voor elk daktype

Deze bitumen dakbedekking is uitermate geschikt voor het wind- en waterdicht maken van diverse dakconstructies. Het membraan biedt duurzame bescherming tegen weersinvloeden en is een betrouwbare keuze voor projecten met uiteenlopende specificaties.
Het voldoet aan strikte kwaliteitsnormen en is een hoogwaardig product met bewezen prestaties. Een garantie voorzekerheid en duurzaamheid op het gebied van dakafdichting.

De BossCover Bitumen dakbedekking biedt een breed scala aan toepassingsmogelijkheden voor zowel platte als hellende daken. Dankzij de hoogwaardige eigenschappen en duurzaamheid kan dit membraan in verschillende situaties worden gebruikt.

Toepasbaar op gebruikersdaken
Lange levensduur
Veel oplossingen en systeemmogelijkheden
geschikt voor renovatie en nieuwbouw
Contact

Let's get in touch

Heeft u een specifieke vraag over ons assortiment of zoekt u een verkooppunt? Laat uw gegevens achter en wij helpen u graag vrijblijvend verder.

Bedankt voor je interesse in ons BossCover Circular System. Een vertegenwoordiger neemt vrijblijvend contact met je op.
Oei er ging iets mis. Probeer later opnieuw.