October 20, 2023

Lancering BossCover EPDM

Lancering BossCover EPDM

Tectum Group lanceert het BossCover EPDM-daksysteem, een duurzame oplossing voor waterdichte afwerking van platte daken. Deze geavanceerde dakfolie is zorgvuldig ontworpen om naadloos aan te sluiten op de contouren van het dak, waardoor maatwerk bescherming wordt geboden.

De BossCover EPDM-dakfolie is een eenlaags kunststof dakbedekkingsmembraan die vervaardigd is uit hoogwaardige grondstoffen, en verkrijgbaar is in twee diktes (1,14 mm en 1,52 mm) en diverse afmetingen. Afhankelijk van de afmeting en vorm van het dak kan de folie naadloos worden aangebracht of met een beperkt aantal naden. Alle naden en dakdetails worden waterdicht afgewerkt door zelfklevende BossCover tapes.

Geschikt voor zowel grootschalige industriële projecten als residentiële woningen, is de BossCover EPDM-dakfolie ideaal voor platte dakafdichting. Zelfs bij kleinere projecten zoals dakterrassen, carports, poolhouses of tuinhuizen biedt het een passende oplossing.

De BossCover EPDM-dakfolie heeft een hitte- en koudebestendigheid van -40°C tot 130°C, is recyclebaar en milieuvriendelijk, en heeft een gemiddelde levensduur van 40 jaar. Met 10 jaar productgarantie, brandveilige plaatsing, geschiktheid voor waterrecuperatie, licht eigen gewicht, weinig of geen naden, optimale elasticiteit en treksterkte, behoud van elasticiteit en flexibiliteit, UV- en ozonbestendigheid, en onderhoudsgemak biedt het een betrouwbare en duurzame oplossing.

Het plaatsingssysteem kan worden gekozen uit losliggend geballast (snel en eenvoudig), volledig verkleefd (strakke uitstraling, lichtgewicht) of mechanisch bevestigd (ijzersterke prestaties, lichtgewicht).

Kijk Daar! Bosscover!

Het BossCover aanbod, gemakkelijk te herkennen in de handel