February 26, 2024

BossCover EPDM nu ATG en KOMO certificeerd

BossCover EPDM nu ATG en KOMO certificeerd

BossCover EPDM behaalde zowel het ATG- als het KOMO-certificaat, wat opnieuw onze toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid benadrukt.

Wat betekent dit precies? Het ATG-certificaat, afkomstig van het Belgische Technische Goedkeuringsinstituut, en het KOMO-certificaat, uitgegeven door de Stichting KOMO in Nederland, zijn veel meer dan alleen maar keurmerken. Ze fungeren als externe bevestiging dat de EPDM-producten en -systemen van BossCover voldoen aan zeer strenge normen op het gebied van betrouwbaarheid, prestaties en duurzaamheid.

Dit betekent dat onze producten en systemen uitgebreid zijn getest en geëvalueerd volgens rigoureuze criteria die zijn vastgesteld door onafhankelijke instanties. Of het nu gaat om de weerstand tegen weersinvloeden, de duurzaamheid op lange termijn of de prestaties in verschillende klimatologische omstandigheden, onze EPDM-producten hebben bewezen aan alle verwachtingen te voldoen.

Waarom 2 verschillende certificaten? Dit bewijst dat de normen geldig en erkend in zowel België (ATG) als Nederland (KOMO). Dit betekent dat onze producten en systemen niet alleen voldoen aan de lokale voorschriften en normen, maar ook aan internationaal erkende standaarden voor kwaliteit en duurzaamheid.

Kortom, het behalen van zowel het ATG- als het KOMO-certificaat is een belangrijke mijlpaal voor BossCover EPDM. Het bevestigt niet alleen onze inzet voor uitmuntendheid, maar geeft onze klanten en partners ook het vertrouwen dat ze kunnen rekenen op hoogwaardige en betrouwbare producten voor hun projecten, ongeacht waar ze zich bevinden.

Kijk Daar! Bosscover!

Het BossCover aanbod, gemakkelijk te herkennen in de handel